Fostul Selectione, Anghel Iordanescu a prmit un fotliu in senat inlocuindu-l pe Teodor Filipescu, care demisioneaza din motive de sanatate.

Potrivit EVZ, fostul antrenor al echipei nationale de fotbal este membru PSD si la alegerile din 2004 a candidat pe locul 2 pe lista social-democratilor din Ilfov.

Nu voia sa ajunga senator, dar a vrut sa-i dea o mana de ajutor prietenului si vecinului sau Gabriel Oprea, seful PSD Ilfov. Din acest motiv a acceptat sa candideze cu conditia sa fie pe un loc neelegibil, adica locul 2 la Ilfov.

Intre timp, senatorul PSD de Ilfov Teodor Filipescu s-a imbolnavit si a ajuns in imposibilitatea de a-si exercita mandatul, care i-a revenit astfel „rezervei” Iordanescu.

Anghel Iordanescu a declarat ieri pentru Cotidianul ca va accepta mandatul si ca regreta problemele medicale ale lui Filipescu.

„Se poate face performanta si in fotbal, si in politica. Sint vicepresedinte al PSD Ilfov si nu cred ca va fi o problema cu integrarea mea in Senat“, a declarat Iordanescu.

Acesta ar fi al doilea „sportiv“ pe care PSD il va avea in Senat. Reamintim ca saptamina trecuta antrenorul federal de atletism Nicolae Marasescu a fost desemnat de PSD sa preia postul de senator ramas vacant in urma demisiei lui Dan Voiculescu (PC a intrat in Parlament in 2004 pe lista comuna cu PSD).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.