Invitat, sambata la Realitatea TV, Gigi Becali a declarat ca are o noua strategie bazata pentru revigorarea PNG-ului.

Potrivit Gandul, planul patronului stelist este urmatorul: „O sa ii chem la o cafea, ca nu sunt chiar asa o dezonoranta persoana incat sa nu accepte o cafea. si sa le spun asa: 'Bai, fratilor, voi spuneti ca scena asta politica a fost ocupata de oameni care nu fac ceva pentru neamul romanesc. Pai eu va dau un partid de 5 la suta! Finantez partidul eu, tot, imi deschid portile! Stau la cheremul vostru! Ce spuneti aia fac, milimetric! Vreti presedinte onorific, alegeti voi presedintele! Voi sunteti sfatul batranilor! Ce vreti faceti cu mine! Numai faceti ceva, ca eu nu pot sa ma lupt singur! Eu finantez, voi faceti un buget - 5 milioane sau 10 milioane (de euro - n.red.) - eu dau, voi conduceti!>>”.

Presedintele PNG, George Becali, a declarat in emisiunea "3x3" de sambata, de la Realitatea TV, ca faptul ca este pe locul II si la categoria Oameni de afaceri, si la categoria Politicieni, la "Zece pentru Romania", arata ca el este "cel mai puternic barbat din Romania".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.