Boc si Tariceanu se intilnesc la sfirsitul acestei saptamini sa semneze, in calitate de copresedinti ai Aliantei D.A., decizia de validare a celor 14 supleanti pe locurile de parlamentari ramase vacante. Va fi ultima decizie luata in Alianta D.A.
Liderul PD, Emil Boc, si liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, se vor intilni duminica intr-o ultima sedinta a Aliantei D.A. pentru a semna, in calitate de copresedinti, decizia de validare a supleantilor pe locurile ramase vacante in Parlament. Aceasta va fi, cel mai probabil, ultima intrunire oficiala a Aliantei care a ajuns la putere in 2004 si care s-a desfiintat in primavara acestui an dupa ce democratii au fost dati afara de la guvernare de catre partenerii de la PNL. Intilnirea dintre Boc si Tariceanu va avea loc la doar o zi dupa fuziunea dintre PD si PLD, partidul liberalilor dati afara din PNL de Tariceanu la sfirsitul anului trecut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.