Presedintele Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu, a declarat, referindu-se la declaratiile lui Traian Basescu vizand remanierea ministrului Justitiei, ca ‘’obiectivul sefului statului este sabotarea discutiilor privitoare la bugetul pe 2008’’, informeaza Biroul de presa al PC.
”Continuand seria conflictelor al caror maestru este, scandalagiul Traian Basescu este dispus sa faca orice pentru a-i minti pe oameni si pentru a le spune ca nu bugetul pe anul viitor este important, ci rafuiala pe care o are cu guvernul”, a declarat Dan Voiculescu, conform sursei citate.

”Traian Basescu se agata cu orice pret de camerele de luat vederi pentru ca vrea sa se vada la televizor, inclusiv sau mai ales atunci cand este plecat din tara. Toata povestea cu scrisoarea si cu solicitarea de astazi (n.r. vineri) nu are decat o singura miza: aceea de a inventa stiri in care Traian Basescu se joaca de-a judecatorul”, a mai declarat Dan Voiculescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.