Liderul PSD, Mircea Geona, a anuntat intr-un interviu BBC-Hotnews ca va demisiona din fruntea partidului daca, la alegerile parlamentare sau locale din 2008, PSD nu va obtine un scor electoral peste cel al PLD, relateaza Adevarul

"Daca la alegerile parlamentare viitoare PSD-ul nu castiga alegerile, macar cu un procent sau cinci inaintea PD-ului sau PDL-ului astuia care este competitorul nostru numarul unu, Geoana Mircea isi pune demisia pe masa partidului, pentru ca asa face un barbat de onoare", a declarat liderul PSD conform Adevarul.

Hotararea i-ar putea fi grabita, spune el, si de „un scor foarte prost la locale”, in care nu crede insa deocamdata, informeaza EVZ.

Aceeasi sursa informeaza ca planul de debarcare imediata, daca PSD ar fi obtinut mai putin de 20%, a cazut fiind incurajat de rezultatul euroalegerilor.

„Acest plan a fost avortat, cum se spune, dintr-un simplu motiv, ca rezultatul a fost mai bun decat se asteptau”, spune liderul PSD fara a da nume, ci doar trimiteri la cei „care au iesit cu solicitari de congres, cu analize extrem de defetiste”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.