Liderul PRM, C.V. Tudor, a criticat astazi amplasarea bradului din Piata Unirii, despre care a spus ca este "un monument de prost gust" si caruia i-a inchinat versurile "O, brad de fier! O, kitsch nebun! L-ai curentat pe Mos Craciun" si "Nu-i carte ca internetul/ Nici beteala ca magnetul".

"Adevarul este ca numai un filfizon incult si infatuat ca acest Adriean Videanu putea nascoci o asemenea aberatie: un brad de Craciun din fier (?!) in inima Capitalei Romaniei", a criticat liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. El a a adaugat ca "toate simbolurile sacre ale Craciunului au inceput sa rugineasca" si a acuzat ca "in spate se ascunde o afacere foarte banoasa, pe filiera primarului sas al Sibiului".

Liderul PRM l-a acuzat pe edilul-sef al Capitalei ca se eschiveaza sa spuna cat a costat bradul din Piata Unirii si care este firma constructoare. Corneliu Vadim Tudor a afirmat ca, din datele pe care le detine, in afacere ar fi implicat si primarul Sibiului.

Sambata trecuta, primarul Capitalei, Adriean Videanu, a inaugurat in Piata Unirii bradul de Craciun. Evenimentul s-a soldat cu blocarea circulatiei in centrul Bucurestiului pentru cateva ore, comenteaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.