Deputatii liberali au solicitat, ieri, Administratiei Prezidentiale sa dea publicitatii costurile campaniei electorale desfasurate de presedintele Traian Basescu pentru promovarea referendumului privind introducerea votului uninominal in doua tururi.
“Cerem Administratiei Prezidentiale sa ne prezinte costurile campaniei desfasurate de domnul Traian Basescu, precum si sponsorizarile si sponsorii campaniei electorale, cu documente justificative, pentru ca dorim sa stim si noi ce efect a avut acel afis in care Basescu aparea cu un maturoi si in care eram indemnati „Hai la curatenie!'', a sustinut deputatul liberal Mihaita Calimente.

Acesta a mai sustinut ca seful statului stia din start ca nu se vor prezenta 9 milioane de oameni la Referendum, dar si-a atins scopul, acela de a participa “cu brio” la campania electorala a PD si PLD si a mentionat ca cele 13 milioane de euro cheltuiti de la buget ar fi putut fi folositi in alte domenii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.