In loc sa ia la puricat stenogramele PSD
Ministerul public nu se grabeste sa atace frontal afacerea stenogramelor PSD. Nici Parchetul General si nici PNA, singurele institutii care au in componenta sectii de "Anchete speciale" in vederea anchetarii demnitarilor, nu au deschis dosare pentru posibile fapte penale comise, potrivit "stenogramelor" aparute in presa, de reprezentanti ai PSD precum Adrian Nastase, Rodica Stanoiu, Viorel Hrebenciuc, Florin Georgescu, Dan Matei Agathon, sau altii care apar in stenograme.

EVZ a solicitat, inca de joi, Ministerului Public sa raspunda daca s-a autosesizat sau nu in legatura cu "stenogramele PSD", in conditiile in care discutiile de acolo ilustreaza posibile incalcari ale legii. Parchetul a evitat insa sa dea un raspuns clar, afirmind ca urmareste situatia, dar ca nu vrea sa inflenteze campania electorala: "Evaluam toate materialele aparute in mas-media in ultima perioada. Intrucit exista suficient timp pentru a le apecia si a ne pronunta in consecinta, nu dorim sa exprimam un punct de vedere care sa poata fi exploatat politic", ne-a declarat, magistratul Ramona Feraru, din partea Biroului de presa al Parchetului Inaltei Curti.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.