Liderul PPRM, Corneliu Ciontu, a anuntat ieri ca ii da un termen de trei luni actualei puteri "pentru a proba actiuni concrete si incontestabile in directia eradicarii coruptiei".
Daca Alianta va ramane in aceasta perioada "in stadiul declaratiilor si filmarilor de seara la PNA", PPRM va pregati o motiune de cenzura intitulata "Nedreptate si Minciuna" privind inducerea in eroare a alegatorilor asupra capacitatilor PNL-PD de a asigura o reforma reala in justitie, a anuntat presedintele Corneliu Ciontu. Si senatorul PPRM de Cluj, Gheorghe Funar, a cerut parlamentarilor PSD sa initieze o motiune de cenzura pe tema modificarilor aduse Codului Fiscal, care au dus la un val de scumpiri incepand cu luna aprilie. El a precizat ca PSD are numarul necesar de parlamentari pentru a initia o astfel de motiune, care va fi sustinuta si de PPRM


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.