Liderul PC, Dan Voiculescu a anuntat astazi, dupa sedinta Biroului Politic al conservatorilor, organizarea unui congres al partidului pentru alegerea unei noi conduceri si a informat ca nu-si va prezenta candidatura pentru un nou mandat in fruntea formatiunii politice.

Liderul conservatorilor a anuntat convocarea congresului partidului pe 20 ianuarie, pentru alegerea unei noi conduceri a PC, informeaza NewsIn.

"La congresul din 20 ianuarie, eu nu o sa-mi prezint candidatura ca presedinte al partidului", a informat liderul conservatorilor, care a mentionat ca lista pentru doritorii scaunului de lider ramane deschisa pana in ziua congresului.

Dan Voiculescu a precizat ca decizia convocarii congresului a fost luata in urma sedintei conducerii partidului, iar potrivit purtatorului de cuvant al PC, Biroul Politic a acceptat tot astazi demisia a 11 lideri de filiala care nu au performat la alegerile europarlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.