PSD, PNL, PRM si PC, partide ai caror lideri au indemnat alegatorii pe 25 noiembrie sa nu voteze pentru referendum, nu vor participa nici la consultarile de maine de la Palatul Cotroceni.
Presedintele Basescu a invitat partidele parlamentare la consultari pentru joi, pe agenda discutiilor figurand votul uninominal si semnarea unui pact pentru educatie. Invitatia a fost adresata liderilor PD, PSD, PNL, PLD, UDMR, PRM, PC si grupului minoritatilor nationale. "PSD nu va participa la consultarile propuse de presedintele Traian Basescu, atata vreme cat Palatul Cotroceni este sediul de campanie al PD si PLD. Presedintele a demonstrat ca este doar sef la PD si PLD", a afirmat liderul PSD, Mircea Geoana. El considera ca este "ipocrit si nefiresc" faptul ca presedintele Basescu nu a amintit, niciodata, in campania electorala pentru referendumul privind uninominalul, ca de fapt "sustine legea PSD".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.