Partidul Romania Mare (PRM) a anuntat printr-un comunicat, excluderea deputatului Daniela Buruiana-Aprodu, pentru 'incapatinarea diabolica de a se certa cu toata lumea' si pentru faptul ca este 'calul troian' al SRI in interiorul PRM.

Conducerea PRM critica declaratiile Danielei Buruiana-Aprodu, potrivit carora sefia partidului este 'incompetenta, imbatranita si, mai ales, iresponsabila', precum si atitudinea deputatului din preajma scrutinelor de duminica pentru neimplicare in activitatea partidului.

PRM a adoptat o pozitie dura la adresa deputatului, considerand ca, in ultima perioada, a avut un 'comportament aberant', ca i-a tratat pe alegatorii judetului Braila, care au trimis-o in Parlament, cu 'dispret' si ca acestia nu au vazut-o de 3 ani in circumscriptie.

PRM critica si faptul ca deputatul nu a mai dat pe la sediul formatiunii de 10 zile, punand acest fapt pe seama 'santajului exercitat de Serviciul Roman de Informatii'.

Aprodu-Buruiana este acuzata de conducerea PRM ca este 'informatoare a SRI, inca de pe timpul lui Virgil Magureanu' si ca a 'profitat' de statutul ei de 'cal troian in PRM' pentru a-si angaja ginerele in SRI.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.