"Suta la suta fac pragul. O sa vedeti!", a spus presedintele PNG. Becali a refuzat categoric sa comenteze posibilitatea de a nu obtine peste 5% din voturile alegatorilor si a exclus aceasta varianta.

Becali a declarat insa, duminica seara, la sediul de campanie al formatiunii, dupa aflarea rezultatelor de la exit-poll, ca in cazul in care nu reuseste sa intre in Parlamentul Romaniei, la alegerile de anul viitor, se va retrage din viata publica.

Datele oficiale ale contabilizarii voturilor pentru Parlamentul European la ora 9.00, aratau ca PNG a obtinut 4,87%, in usoara scadere fata de cifrele prezentate la ora 7.00, care dadeau un procent de 4,92, informeaza NewsIn.

Gigi Becali este pozitionat primul pe lista de eurocandidati a formatiunii sale. Inainte de euroalegeri, partidul lui Becali era cotat cu un scor ce varia intre 5 si 7%. In numai doua luni, potrivit sondajelor, PNG si-a injumatatit scorul, iar patronul Stelei a scazut si ca incredere, sociologii punand aceasta prabusire pe seama conflictului dintre Becali si fostul antrenor al Stelei, Gica Hagi.