Presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu, a afirmat, imediat dupa exit-poll, care situeaza PNL la aproximativ 15%, ca partidul sau a depasit asteptarile, ca romanii au acordat un vot de incredere partidului, afirmand ca la alegerile locale liberalii vor domina scena politica romaneasca.
"Este o seara minunata pentru PNL, pentru ca am reusit sa depasim cu mult toate asteptarile", si-a inceput Tariceanu discursul, adaugand ca seara de duminica, dupa exit-poll, este una a sarbatorii, deoarece PNL a demonstrat, in opinia sa, ca romanii au incredere in proiectele liberalilor.

"Azi romanii au acordat PNL un vot de incredere", a sustinut liderul PNL, care a asigurat ca promovarea romanilor in UE, angajamentul partidului in campanie, va fi respectat. Tariceanu a afirmat ca mesajul clar cu care europarlamentarii PNL pleaca in PE este acela de a promova "valorile si oamenii" Romaniei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.