Posturile de stiri Realitatea TV si Antena 3 vor difuza duminica exit-polluri, cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European si referendumul privind votul uninominal, informeaza NewsIn.

Postul Realitatea TV, care face parte din trustul Realitatea - Catavencu, a incheiat un contract cu institutul CSOP - TNS si va difuza duminica, de la ora 21.00, primele rezultate de la urne.

"Am incheiat un contract pentru furnizarea exit-poll-urilor de la alegerile europarlamentare si de la referedumul privind votul uninominal cu CSOP-TNS si pregatim un super show duminica seara", a declarat directorul executiv al Realitatea TV, Catalin Popa.

"Duminica vom prezenta primele exit-polluri, cu da si nu de la referendum-ul pentru votul uninominal, si procentele de la alegerile europarlamentare. La acea ora vom putea prezenta si cateva nume de pe listele partidelor care sigur au intrat in Parlamentul European", a mai spus Catalin Popa.

Celalalt post care a anuntat ca va transmite exit-poll-uri duminica, este Antena 3. Directorul general al postului Antena 3, Sorin Oancea, a declarat ca televiziunea pe care o conduce va difuza exit-poll-uri de la alegerile europarlamentare si, probabil, si de la referendum.

"Am comandat institutului CCSB exit-polluri pentru alegerile europarlamentare si, probabil, va fi o intrebare si despre referendum. Duminica, pe Antena 3, vom avea emisiunile de stiri orientate pe ceea ce se intampla la urnele de votare si vom difuza informatii in limitele permise de lege", a declarat directorul general al postului Antena 3.

Celelalte posturi de televiziune generaliste sau specializate pe stiri Prima TV, TVR 1, Pro TV, National TV si N24 nu vor difuza exit-poll-uri sau nu au dat niciun raspuns referitor la acest subiect. Prima TV a anuntat ca nu va difuza exit-polluri. Surse din postul public de televiziune au declarat, ca inca nu se stie exact daca TVR 1 va difuza exit-polluri. Celelalte posturi contactate, Pro TV, National TV si N24, nu au dat niciun raspuns in legatura cu acest subiect, informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.