Protocolul PSD-PNL, incheiat in 2001 de Adrian Nastase si Valeriu Stoica, ar fi vizat si inchiderea dosarelor penale ale lui Gheorghe Flutur.
Acuzatia a venit ieri de la vicepresedintele PNL Puiu Hasotti, iar Jurnalul National a dezvaluit recent despre NUP-urile primite de Flutur.

Vicepresedintele PNL Puiu Hasotti i-a amenintat ieri pe liderii PLD ca va face dezvaluiri neplacute despre ei, daca nu inceteaza "diversiunile ieftine" de campanie electorala la adresa PNL. Hasotti a aratat ieri si o "mostra" a ceea ce stie, promitand mai multe informatii la momentul potrivit. "Acum pot sa va spun doar ca acel protocol pe care Valeriu Stoica si Theodor Stolojan l-au incheiat in ianuarie 2001 cu PSD, fara consultarea PNL, a fost facut si pentru ca Gheorghe Flutur, romanul care are cele mai multe plangeri penale, sa fie salvat. Una din intelegerile nescrise ale acelui aranjament politic a fost si salvarea de cercetarea penala a domnului Flutur. si la momentul potrivit voi veni cu detalii. I-as sfatui pe cei de la PLD sa nu ma provoace, pentru ca stiu multe si le voi spune", a avertizat Puiu Hasotti. in replica, Flutur a declarat ca, la fel ca Hasotti, si cei din PSD, care i-au facut plangeri politice incercand sa-l ingenuncheze, erau nemultumiti de solutiile din dosare. "il avertizez ca nu ma impresioneaza anuntul lui chiar daca e cod rosu la Marea Neagra si ca orice actiune are si reactiune", a spus presedintele executiv al PLD.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.