Campanie electorala saracacioasa la PSD, cu o saptamana inainte de euroalegeri.

Fara resursele din 2000-2004 si fara sa fi convins vreun sponsor important sa investeasca in lupta pentru Parlamentul European, partidul a renuntat la coregrafia si la intregul arsenal electoral de altadata: au disparut afisele si bannerele, la fel cum au fost abandonate si mitingurile grandioase din campaniile trecute.

In Kiseleff, starea generala este mai degraba de dezinteres. Putini mai cred intr-un rezultat bun duminica. De altfel, coordonatorul campaniei PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca „stie” de pe acum ca PD va frauda alegerile. Ion Iliescu a decis sa nu se implice in niciun fel, dand semnalul unei parti importante din partid sa stea deoparte.

In aceste conditii, sunt cativa lideri pesedisti care au luat campania pe cont propriu - Mircea Geoana, Titus Corlatean si Marian Vanghelie. Primii doi, presedinte si cap de lista la europarlamentare, au luat tara la pas, pentru a se intalni cu „grupurile-tinta”, pe care sa le convinga sa voteze PSD.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.