Seful statului a pus la zid clasa politica, pe care o acuza de coruptie, comportamente huliganice si trafic de influenta.
Un premier care face trafic de influenta, un Guvern care da ordonante pentru a salva ministri de urmarirea penala, parlamentari cu comportamente huliganice - acesta este peisajul clasei politice zugravit de presedintele Traian Basescu, aflat ieri la Iasi, in campanie pentru promovarea uninominalului. O clasa politica de care Basescu a simtit nevoia sa se delimiteze. „Mi-ar fi foarte greu sa fiu solidar cu un Guvern al carui prim-ministru face trafic de influenta, fie ca vorbim de biletele parfumate sau de interventii la Ministerul Justitiei pentru prieteni. Mi-ar fi greu sa fiu solidar cu un Guvern care da ordonante pentru a-si salva cei cinci ministri de la urmarirea penala. Mi-ar fi greu sa fiu solidar cu Parlamentul atit timp cit unii parlamentari manifesta comportamente huliganice, cum s-a intimplat la condamnarea comunismului, iar altii aproba tacit acest fapt. Mi-ar fi greu sa fiu solidar cu parlamentari care isi fac pentru ei legi, pentru a-si asigura privilegii“, a declarat Traian Basescu, citat de NewsIn.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.