Conducerea PNL incearca sa restabileasca raporturile bune cu ambasada americana, dupa ce Bogdan Olteanu l-a atacat pe Nicholas Taubman.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, s-a intalnit in acest weekend cu Theodore Tanoue, responsabil pe probleme politice in cadrul Ambasadei SUA la Bucuresti. Intalnirea a fost solicitata de Ambasada SUA pentru a afla care este pozitia PNL dupa ce Bogdan Olteanu a spus ca ambasadorul Nicholas Taubman si-a obtinut mandatul intr-un mod care in Europa ar fi caracterizat drept coruptie.

In cadrul intalnirii, reprezentantul Ambasadei SUA a explicat ca Taubman nu a nominalizat niciun partid in interventia sa, ci doar a dat curs unor ingrijorari legate de modificarea Codului de Procedura Penala. Raspunsul pregatit de liberali a fost ca Bogdan Olteanu a vorbit in nume personal, mai ales ca nu are nicio functie de conducere in partid. Motreanu a sustinut ca liberalii nu pun la indoiala modalitatea de desemnare a ambasadorilor americani.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.