Presedintele PSD Bucuresti a oferit vineri 2.200 de aparate DVD-player profesorilor din Bucuresti, care au participat la o reuniune electorala.
In cadrul unei adunari electorale pro-PSD, mascata sub forma unei intruniri a sindicatelor din invatamint, Marian Vanghelie si-a asumat rolul de mos Craciun oferind celor peste doua mii de profesori prezenti vineri, la Palatul Parlamentului, mincaruri si bauturi alese si, la final, pentru fiecare cite un DVD-player ambalat intr-o plasa rosie, pe care scria “Primaria Sectorului 5”.

Pentru organizarea unei actiuni de o asemenea amploare, Vanghelie a platit personal, potrivit propriilor declaratii, aproximativ 100 de milioane de lei pentru inchirierea celei mai mari sali din Palatul Parlamentului. Pentru organizarea mesei, Vanghelie nu a vrut sa spuna cine a fost finantator, el lasind sa se inteleaga ca s-ar fi implicat si cele 3 federatii din invatamint - Federatia Sindicatele Libere din Invatamint, Federatia Educatiei Natoionale si Federatia “Spiru Haret”. “E pentru prima oara cind cele 3 sindicate stau la aceeasi masa”, se lauda presedintele PSD Bucuresti. Pe scena, alaturi de el, au urcat si liderii sindicali Aurel Cornea, Catalin Croitoru si Marin Nistor, dar si deputatii PSD Aura Vasile, Rodica Nassar si Ecaterina Andronescu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.