Presedintele incearca sa-i scoata pe democrati din amorteala si le cere ajutorul la referendum ca sa-i ajute in alegeri.
Liderii PD au chemat joi seara la Bucuresti toti liderii de organizatii judetene pentru ultimele directive legate de campanie. La sediul din Modrogan 22. Au venit toti presedintii locali, mai putin doi, care si-au trimis reprezentantii. Cu putin timp inainte ca intrunirea sa se termine, la sediul de campanie al PD a aparut si presedintele Traian Basescu. “A venit sa ne mobilizeze, sa ne explice ca saptamina viitoare va incepe atacul decisiv asupra subiectului referendumului, ca va folosi toti timpii de antena pentru a epuiza acest subiect si ca sarcina noastra este sa scoatem electoratul la vot. A fost mai mult o actiune de mobilizare, pentru ca nu e putin lucru sa vina presedintele tarii sa-ti ceara ajutorul”, ne-au declarat surse democrate care au participat la intilnire.

In plus, seful statului i-a asigurat pe pedisti ca va participa duminica la actiunea de campanie organizata de PD la Cluj. Basescu le-a precizat democratilor ca ei vor fi ultimul partid care va beneficia de prezenta lui la o actiune de acest gen, dat fiind ca UDMR nu l-a mai chemat.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.