Este dreptul fiecaruia sa candideze, dar este foarte putin moral sa candidezi ca „iepure”, adica sa fii primul pe lista de voturi, si asta cu atat mai mult din partea unei persoane ca Theodor Stolojan, care dadea senzatia de seriozitate”, a declarat miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu Mures, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Paul Pacuraru, citat de AM Press.

Acesta si-a exprimat convingerea ca, de fapt, Theodor Stolojan nu intentioneaza sa mearga in Parlamentul European, ci doreste sa faca jocul presedintelui tarii, Traian Basescu. „Daca cineva isi inchipuie ca se va duce la Bruxelles, se inseala amarnic. Singura batalie pe care o da PLD este de a smulge ceva puncte PNL si de a-i face jocul lui Traian Basescu”, a spus Pacuraru. Acesta a adaugat ca, in eventualitatea in care PLD nu reuseste acest lucru, investitia lui Traian Basescu in acest partid s-a incheiat, iar “in astfel de conditii mai bine votezi originalul, decat sa votezi copia”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.