Desi sectorul 5 este cea mai saraca unitate administrativa a Capitalei, primarul PSD a "ingropat" 18 milioane de dolari in afacerea Economat. Supermarketul lui Vanghelie a inregistrat pierderi de peste 22 de miliarde, are datorii la stat si este condus in realitate de o firma din... Statele Unite. In timp ce amaratii se hranesc scormonind prin gunoaie Vanghelie le ofera focuri de artificii si fel de fel de paranghelii platite din bugetul Primariei sectorului 5. Cu mult tupeu, "Marean" promite ca ne va spala bulevardele cu sampon, dar el nu a asfaltat nici macar strazile acoperite cu pamant din sectorul pe care il administreaza.

In mod scandalos, Vanghelie a folosit banii destinati acordarii ajutoarelor de incalzire pentru pensionari si someri cumparand creioane, carti de joc, saci de plastic si carti de colorat. In plina iarna el i-a lasat pe nevoiasi sa indure frigul, dar le-a oferit plicuri cu budinca si jocuri puzzle. Acestea au fost cumparate de Primaria sectorului 5 la preturi de zece ori mai mari decat cele practicate pe piata. Vanghelie a fost si este in atentia procurorilor care ii ancheteaza fraudele. Repetentul Marian Vanghelie a bagat mana si in fondurile destinate renovarii scolilor si liceelor. De cand este primarul sectorului 5 Vanghelie si-a strans o avere estimata la 5 milioane de dolari.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.