Pentru a flutura tricolorul si a tine un discurs de nici 25 de minute la tribuna Partidului Liberal Democrat, presedintele Traian Basescu a parcurs ieri tur-retur, pe calea aerului, distanta care separa Capitala de Iasi.
„Nu sunt un om care vine de pe luna sau din mare, ci sunt un politician care a facut politica in interiorul acestei clase politice din 1992”, asa si-a inceput Basescu propaganda pentru uninominalul „pur”, in fata celor aproape 1300 de liberal-democrati prezenti la intalnirea din Casa Sindicatelor. O adunare de la care au lipsit partenerii PLD - democratii, dar care i-a adus, in premiera, impreuna la un miting electoral, pe fostii lideri ai Aliantei, Traian Basescu si Theodor Stolojan.

Cel dintai a ridicat in slavi meritele uninominalului pentru care a declansat referendum. „Pentru prima data oamenii politici sunt obligati sa raspunda vointei poporului, cand se organizeaza o chemare la urne care nu este in interesul politicienilor.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.