Fostul premier Adrian Nastase a avertizat, sambata, la Sibiu, ca Romania risca, din cauza lipsei dialogului, sa se izoleze in interiorul Uniunii Europene, desi este stat membru.
''Romania risca sa devina mai izolata in interiorul UE, decat era inainte in afara UE'', a declarat Adrian Nastase. El considera ca in prezent ''avem o agenda publica diferita de agenda europeana''. De asemenea, fostul premier apreciaza ca guvernul italian ar fi trebuit sa se consulte cu cel roman, inainte sa emita decretul referitor la expulzarea strainilor. Mai mult, deputatul PSD ii va adresa astazi, o scrisoare actualului premier, Calin Popescu Tariceanu, pe tema crizei aparute in Italia. Adrian Nastase a refuzat sa dea detalii legate de continutul scrisorii catre Tariceanu, mentionand doar ca in aceasta se vor regasi mai multe sugestii legate de situatia aparuta in Italia. Domnia-sa a adaugat ca va incerca sa-i sugereze premierului Tariceanu unele solutii referitoare la detensionarea crizei. Fostul prim-ministru a adaugat ca nu poate sa faca aprecieri in ceea ce priveste modul in care Executivul roman a gestionat situatia din Italia, opinand ca este posibil sa nu detina toate informatiile necesare pentru o asemenea analiza.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.