Pe cat de mediocre au fost “performantele” guvernarii, pe atat de notabile sunt rezultatele unora dintre ministrii liberali, daca ne raportam la campania pentru euroalegeri.
Ludovic Orban, ditamai ministru al Transporturilor este cel mai popular liberal. A dansat hore cu alegatorii, s-a dat in lanturi, a jucat fotbal cu ziarisii, iar zilele trecute a cantat mai multe piese. Antrenat vehement intr-o piesa proasta pe care o tot interpreteaza zi de zi la Palatul Victoria alaturi de alti actori penibili aterizati in scaune ministeriale si „ dirijati „ deun regizor fara sanse de iesire din mediocritate, premierul Tariceanu, Orban a facut exact ceea ce au facut ambele Cabinete Tariceanu de trei ani, si anume s-au dat in spectacol. Acesta le-a facut o noua surpriza bucurestenilor care au asistat, vineri seara, la Eurogala liberala si le-a cantat trei cantece, acompaniat de Taraful din Clejani. Dupa mai multe ore de spectacol, Orban si-a surprins simpatizantii si pe spectatorii prezenti in tribunele salii Polivalente cu acordurile cantecului sau preferat ,”My Way”, transmitandu-le in acest fel prietenilor, colegilor, dar si adversarilor sai ca face doar ce simte cu adevarat si doar in stilul sau.Profitand de sonorizarea de la Eurogala, liderul liberalilor din Bucuresti a mai interpretat inca doua cantece populare romanesti - “Hai, iu, iu” si “Pusca si cureaua lata” , demonstrand, astfel, ca demagogia in politica nu cunoaste limite. Liberalii din Capitala s-au reunit, vineri seara, la Sala Polivalenta, pentru a prezenta Eurogala liberala, spectacol in care au fost prezentati bucurestenilor eurocandidatii PNL la euroalegeri, dar si valorile culturale si muzicale pe care acestia ar trebui sa le promoveze in Europa, toate cuprinse intr-un spectacol de zile mari, cu muzica clasica, populara, rock, pop, balet, dans sportiv, hore, dar si discursuri electorale.

Evenimentul a fost deschis de Tulnicaresele din Alba care au sunat ''alarma'' pentru euroalegeri, dar si de liderul liberalilor, Calin Popescu Tariceanu, care le-a multumit liberalilor pentru eforturile depuse in cele doua saptamani de campanie scurse, si care i-a asigurat pe bucuresteni ca liberalii merita sa primeasca voturile lor de incredere la euroalegeri.Cei mai importanti candidati la euroalegeri, Renate Weber si Daniel Daianu i-au invitat pe bucuresteni si pe toti alegatorii sa se alature liberalilor si sa promoveze Romania in Europa.”In universul in care m-am nascut eu visam sa ajung fie in lumea muzicii, fie in lumea teatrului. Visam sa ajung pe scena si am ajuns pe scena, dar stau in fata dumneavoastra pentru ca eu candidez pe listele PNL pentru Parlamentul European (PE). Eu vreau sa fiu in PE, acolo unde voi putea sa iau decizii intelepte bune, pentru ca dumneavoastra sa va simtiti in siguranta oriunde in UE. Vreau sa promovam impreuna Romania!', le-a promis Weber celor aflati in sala. La randul sau, Adina Valean a precizat ca misiunea politicienilor este simpla, pentru ca acestia nu trebuie decat sa mearga in Europa sa le spuna europenilor ca “romanii sunt cinstiti si au drepturi egale cu cetatenii europeni”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.