Charismatic, bun negociator, orator si profesionist, acestea sunt cateva dintre calitatile pe care viitorii analisti cred ca ar trebui sa le aiba un politician.
Dupa modelul „Zece pentru Romania”, „Evenimentul zilei” a lansat o discutie cu studentii din anul III la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul SNSPA, pentru a afla ce ar trebui sa recomande un lider politic.

„Orice parlamentar trebuie sa stie in primul rand sa vorbeasca corect limba romana, ca sa nu mai vorbim de o limba straina”, a fost de parere Cristina Stan. In alegerea unui politician ar trebui sa se tina cont, de asemenea, de „nivelul de cunostinte despre domeniul pe care urmeaza sa-l promoveze si despre mecanismele sale institutionale”. „Modul in care acesti indivizi ne reprezinta pe noi este definitoriu pentru ceea ce inseamna o societate moderna”, a apreciat Ioana Vlad.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.