Seful statului participa incognito la campania democratilor pentru euroalegeri, reusind sa faulteze din nou Constitutia.
Mesajul presedintelui Basescu folosit in campania pentru referendum si cel al democratilor aflati si ei in campanie electorala pentru euroalegeri se completeaza si se sustin de minune unul pe celalalt. In timp ce seful statului si-a concentrat discursul pe ideea de reformare a clasei politice, candidatii PD la Parlamentul European pozeaza in afisele electorale in absolventi ai reformei.

Ideea de reformare a clasei politice a fost reluata vineri de Traian Basescu, intr-o intilnire cu jurnalistii din provincie, cu care a discutat inclusiv despre ratiunea referendumului, reiese dintr-un comunicat al Presedintiei si citat de NewsIn. In tot acest timp, PD a impinzit orasul cu afise si panouri electorale care sugereaza ideea de tablou de absolvire, in centrul caruia troneaza poza goala a “dirigintelui”. In partea de sus a tabloului sta scris “Prima promotie a noii clase politice”, iar in partea de jos a unora dintre acestea este mesajul “Am invatat de la cel mai bun”. Si ca si cum n-ar fi fost suficient de explicit, pe rama alba este inscriptionat “Ocupat cu referendumul”. Intrebat de Cotidianul cum explica mesajul transmis de campania PD, Felix Tataru, seful GMP, a refuzat sa explice: “N-am nimic de explicat. Am facut o reclama, clientul a aprobat-o si ea e pe piata”. Desi mesajele transmise de PD sint la limita Constitutiei, Tataru sustine ca “nu vad unde face atingere”. “Credeti ca l-a intrebat cineva de presedinte daca e sau nu de acord cu aceasta idee?”, ne-a mai spus Tataru, care de altfel a lucrat cu Traian Basescu si in 2004, dar si la referendumul din 19 mai 2007.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.