Un german este cap de lista pentru europarlamentare din partea Partidului Verde din Romania. Lechner Michael Peter nu vorbeste romana, dar candideaza pentru a-i reprezenta pe romani in Parlamentul European. in plus, militeaza pentru ecologie, alimente biologice, maturizarea constiintei nationale si dezvoltarea energiei eoliene in tara noastra.

Lechner este un personaj care vrea sa le explice taranilor sa foloseasca in continuare balegarul ca ingrasamant natural. De la om la om, in engleza. Dar nu pentru ca este mai ieftin, ci pentru ca asta va salva planeta. Recunoaste ca reciclarea, alimentele organice si energia alternativa sunt primite cu reticenta de orice cetatean roman, preocupat de problemele sociale. Asa ca mesajele sale electorale aduc cu sine contradictii: sa investim in energia eoliana ca sa cream locuri de munca pentru oamenii fara studii superioare, sa folosim alimente produse la noi in tara ca fiind cele mai sanatoase si sa participam la alegeri, chiar daca ii taiem pe toti de pe buletinul de vot. Din nou, asta ne transmite un german care vrea voturile romanilor pentru a-i reprezenta in grupul ecologistilor de la PE.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.