Deputatul PRM Marcu Tudor (fratele lui C.V.Tudor) si senatorul PSD Mihail Popescu s-au injurat ca la usa cortului, la Adunarea Parlamentara NATO, in Islanda.

Deputatul PRM Marcu Tudor, a trimis o scrisoare Biroului permanent al Senatului, in care cere pedepsirea senatorului Mihail Popescu, pentru ca l-ar fi injurat si jignit „incredibil si nemeritat”, in timpul unei vizite oficiale pe care cei doi au intreprins-o in Islanda.

Scrisoarea nu mai lasa loc de niciun comentariu: „in perioada 05.10 - 09.10.2007 am facut parte din delegatia Romaniei la Adunarea parlamentara NATO din Islanda, fiind membru in Comisia economica si de securitate a acestei Adunari. Ca de obicei, delegatia Romaniei a avut o prezenta pregnanta si benefica in lucrarile desfasurate, nereprosandu-i-se nimic in acest sens.

In seara zilei de 06.10.2007, intr-un cadru semiparticular, o parte din membrii delegatiei am schimbat impresii despre activitatea noastra, dar si despre politica zilelor actuale, intr-un separeu al hotelului Hilton, unde locuiam. Pe parcursul discutiilor, senatorul PSD Mihail Popescu s-a lansat intr-o serie de aprecieri si acuze la adresa PRM, a mea personal si a presedintelui PRM, spunand ca „am nenorocit Romania prin contributia (?!) la alegerea presedintelui Basescu si ca trebuie sa ne asumam public vina de a fi nenorocit Romania“...etc, etc.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.