Vasile Dincu declanseaza un atac dur la adresa principalilor adversari ai Grupului de la Cluj in interiorul PSD: Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc.
Vasile Dincu a lansat un atac extrem de virulent impotriva lui Ion Iliescu, a lui Viorel Hrebenciuc si a opozantilor lui Mircea Geoana. Intr-un interviu publicat ieri in „Gazeta de Cluj“, fostul vicepresedinte al PSD a spus ca „trebuie eliminate javrele batrine pentru care partidul este doar o cirpa de sters pe picioare“ si ca lui, personal, „ii este rusine de situatia actuala a partidului“. „Mircea Geoana a suferit la motiune un esec grav, intreaga conducere este intr-o situatie jenanta, o situatie fara precedent in viata politica romaneasca. Mi-e rusine mie, ca vicepresedinte demisionat, de situatia actualei conduceri. Am avut dreptate in cele mai negre preziceri ale mele, desi as fi vrut sa fie distopii fanteziste“, sustine Dincu in interviul citat.

Liderul Grupului de la Cluj arata ca Mircea Geoana trebuie sa faca reforma „cu bisturiul in PSD“: „Ce poate face Mircea Geoana si colegii vicepresedinti? Curatenie rapida si reforma. Trebuie sa eliminam paralelismele de autoritate si toate formele de leadership artificial. Trebuie pastrati batrinii intelepti, dar eliminate javrele batrine pentru care partidul este doar o cirpa de sters pe picioare. Trebuie sa terminam urgent cu resturile bolsevice si cu sinecurile pentru scursorile vechiului regim“. „Daca nimic din toate acestea nu se va intimpla, atunci presedintia si legitimitatea actualei echipe se vor pune in discutie“, avertizeaza fostul vicepresedinte al PSD, aratind astfel ca si clujenii iau in calcul oportunitatea unui Congres pentru schimbarea conducerii partidului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.