Deputatii PSD Nicu Banicioiu si Cosmin Nicula continua vinatoarea de prostituate. Dornici sa faca schimb de experienta cu fetele de conditie usoara, cei doi au fost pacaliti, marti seara, de un „peste“.

Cei doi deputati PSD sint de parere ca nu pot initia o lege a prostitutiei fara sa stea de vorba si cu practicantele acestei meserii. Ca urmare, dupa ce marti la prinz s-au dus pe Soseaua de centura si au gasit numai o fetita, cei doi au recidivat in seara aceleiasi zile, de data asta in Matasari, zona bine cunoscuta pentru densitatea mare de prostituate si proxeneti.

Actiunea de documentare a celor doi nu a putut sa aiba loc altfel decit in prezenta unei armate de ziaristi, ca nu cumva munca lor sa treaca neobservata. Prezenta presei nu le-a fost de nici un folos lui Banicioiu (foto) si Nicula, care nu au reusit sa convinga nici o fata sa stea de vorba cu ei. Statutul de deputati nu i-a impiedicat sa fie pacaliti de un proxenet, care le-a luat banii si i-a lasat sa astepte in zadar venirea unei prostituate. Ca urmare, cei doi au decis sa faca o a treia tentativa, antrenind de data asta si politia romana.

Ei vor sa convinga fetele sa participe la sedinta Comisiei juridice cind se va discuta proiectul lor. Coautoarea proiectului si colega lor de partid, Daciana Sirbu, a preferat sa lipseasca de la aceste actiuni, motivind ca n-ar fi pe placul tatalui ei, senatorul Ilie Sirbu


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.