Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, ieri, la Conferinta PNL Bucuresti, ca, spre deosebire de oamenii din jurul presedintelui Traian Basescu, oameni care ''promoveaza modelul semecherului de succes', liberalii mizeaza pe modelul oamenilor seriosi pentru alegerile europarlamentare. ”Reformarea clasei politice romanesti inseamna si construirea cu rabdare, cu seriozitate si cu forta, a unui model care nu e singurul model promovat azi, in viata politica romaneasca, de catre cei din jurul lui Traian Basescu, si anume “modelul impostorului” si “smecherului de success”.

Cu asemenea lucruri nu ne impunem in Europa, si nu e intamplator ca dl. Basescu nu ne poate raspunde exact cu cati sefi de state din UE s-a intalnit de la 1 ianuarie 2007 si pana azi. In Europa nu merge cu smecherii, cu demagogie si nici cu populism, nu merge nici macar cu bai de multime. In Europa nu se cauta atat politicieni simpatici sau populari, cat politicieni eficienti, responsabili si respectabili”, a sustinut Crin Antonescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.