Realizand probabil ca promisiunile bombastice pe care le-a facut pe domeniul economic nu sunt "digerate" de electorat, liderul peremist Corneliu Vadim Tudor a inceput, mai nou, sa se orienteze pe aspectele religioase.

El a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute ca... va aduce in Romania nici mai mult, nici mai putin decat giulgiul lui Iisus din Torino. Povestea a inceput de la consilierul personal al peremistului, Demetrio Marco de Luca, caare este presedinte Comisiei Interparlamentare din Parlamentul European si custode al Muzeului din Vatican, care l-a vizitat sambata pe IPS Teoctist, patriarhul Romaniei si care a discutat cu acesta despre posibilitatea aducerii giulgiului. Vadim Tudor l-a sunat apoi pe patriarh, acesta din urma apreciind ca prezenta giulgiului in tara noastra ar fi "o minune". Peremistul i-a replicat sfantului parinte ca l-a tinut Dumnezeu pana la varsta de 90 de ani pentru a edifica Catedrala Mantuirii Neamului si pentru venirea giulgiului.

De asemenea, C.V. Tudor a aratat ca giulgiul ar parasi astfel Italia pentru a doua oara, apreciind ca acesta ar fi al doilea mare eveniment religios petrecut in Romania, dupa vizita Papei Ioan Paul al II-lea.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.