Mai multi fosti lideri ai PSD, sustinuti de un numar mare de parlamentari, s-au asezat la masa si au decis cum va arata partidul dupa 25 noiembrie.
Ion Iliescu, Adrian Nastase, Miron Mitrea, Sorin Oprescu si mai multi parlamentari PSD pun la cale debarcarea lui Mircea Geoana si a echipei acestuia de la sefia partidului. Primul semnal al rupturii definitive a fost dat de Ion Iliescu, zilele trecute, la aniversarea Partidului Socialist din Romania. „Am primit o scrisoare de la niste militanti fondatori care-mi spuneau ca 'nu ne mai simtim acasa in acest partid>>. (...) N-am nimic impotriva unor constructii la stinga PSD, care sa largeasca putin evantaiul comunicarii cu societatea si care sa faca si o presiune utila“, spunea Iliescu. Cu acelasi prilej, el a avertizat ca in PSD s-ar putea infiinta „aripi noi, mai inspre stinga sau centru“. Totodata, fostul sef al statului i-a catalogat drept „filfizoni“ pe actualii purtatori de mesaj ai PSD.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.