Pentru ca nu au reusit sa se inteleaga cu liberalii in privinta modului in care vor fi completate locurile ramase in Parlament, democratii amina oficializarea divortului politic.
Democratii au anuntat dupa ce au fost scosi de la guvernare de liberali ca vor incepe procedurile de desfiintare a Aliantei la tribunal. De atunci nu au mai facut nimic. Motivul: in lipsa unei intelegeri cu PNL, din punct de vedere juridic, Alianta nu poate fi desfiintata. Marea problema ramine completarea locurilor ramase vacante in Parlament. Pina acum, sase parlamentari PNL si PD au eliberat fotoliul de parlamentar. Urmeaza ca inca sase sa paraseasca Parlamentul Romaniei. Patru de la PD - senatorul Maria Petre si deputatii Marian Jean Marinescu, Monica Ridzi si Roberta Anastase. Doi de la PNL - deputatii Cristian Busoi si Adina Valean. Acestia candideaza pe locuri eligibile la alegerile pentru Parlamentul European. In cazul in care vor fi alesi, vor trebui sa renunte la statutul de parlamentar roman.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.