Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali al PLD, Valeriu Stoica, a spus ieri ca democratii vor putea aduce amendamente pana la sfarsitul acestei saptamani textului motiunii de cenzura pe care PLD intentioneaza sa o depuna in Parlament.
"Asteptam sa vedem care este parerea celor din Partidul Democrat cu privire la textul motiunii pe care intentionam sa o depunem impotriva Guvernului Tariceanu II, care este unul corupt, abuziv si deloc eficient. Democratii vor putea sa aduca completari textului motiunii pana la sfarsitul acestei saptamani, cand ne vor da un raspuns". "Bineinteles, nu se pune problema ca parlamentarii PD sa nu sprijine motiunea PLD, cel putin cu semnaturile lor", a adaugat Stoica, potrivit caruia, dupa ce PD isi va exprima opinia, urmeaza strangerea semnaturilor. "Avem nevoie de 116 semnaturi pentru a depune aceasta motiune de cenzura (...) vom incerca sa extindem cautarea sprijinului spre parlamentarii independenti si cei ai minoritatilor, altele decat UDMR. Daca stau sa ma gandesc mai bine, este cat se poate de normal ca si parlamentari ai PC, PRM si, de ce nu, PNL si UDMR sa semneze aceasta motiune", a completat Stoica.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.