Consultantii presedintelui pesedist dau partidul la 25% inainte de campanie
Mircea Geoana este pesedistul cu cea mai mare popularitate, el trage partidul, dar, din pacate, nu are echipa si, atunci cand vrea sa faca reforma, se loveste de rezistenta grupurilor conservatoare din PSD. Aceasta este doar una dintre concluziile pe care consultantii britanici de la casa Penn, Schoen&Bertland Associates le-au prezentat conducerii PSD, in finalul unei analize despre starea partidului inainte de euroalegeri. O parte dintre pesedisti erau ieri destul de sceptici in privinta corectitudinii analizei britanicilor, spunand ca „strategii lui Geoana ne-au spus exact ceea ce vrea Geoana sa auda”.

Intr-adevar, din datele britanicilor, PSD nu numai ca nu a iesit sifonat din aventura motiunii de cenzura, dar chiar a reusit sa urce putin. Astfel, consultantii lui Mircea Geoana au prezentat ieri, la Comitetul Executiv National al PSD, un sondaj din care reiese ca PSD avea 24% in urma cu aproape doua luni, la Bran, cand a decis sa depuna motiunea de cenzura, si are 25% acum, dupa esecul motiunii. Din sondajul prezentat, reiese urmatorul clasament: PD-36%, PSD-25%, PNL-10%, PRM-5%, UDMR-5%, PNG-5%.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.