Fostul presedinte al Filialei Gorj a PSD, Nicolae Mischie, anunta cu doua saptamani in urma ca intentioneaza sa revina in politica. El isi exprima atunci dorinta de a se intoarce in PSD, avand insa solicitari de a se inscrie si in alte partide. Ieri, Mischie a declarat pentru Agentia Mediafax ca se considera inca lider al organizatiei pe care a condus-o multi ani la rand si ca actualul presedinte, Florin Carciumaru, este doar interimar, pana cand el va reveni in partid. Mischie n-a precizat daca fostii sai colegi ii sustin revenirea la conducerea filialei. El sustine insa ca nu s-a decis inca sa revina la ceea ce i se "cuvine".

Revenirea lui Mischie ar putea sa coincida cu desfasurarea lucrarilor Conferintei judetene PSD Gorj, la care intentioneaza sa participe. Mai mult, Mischie doreste ca el sa prezinte in cadrul conferintei raportul de activitate al Filialei PSD Gorj. El este de parere ca la conferinta din 9 aprilie ar trebui sa li se aduca la cunostinta membrilor filialei intreaga activitate a organizatiei, de la alegerea sa ca presedinte al PSD Gorj si pana in prezent.

"Eu sunt membru PSD si inca nu am luat decizia de a reveni la ceea ce mi se cuvine. La felul in care si-au batut ei joc de organizatie, pot nici sa nu revin. Ori facem raportul impreuna si il prezentam impreuna, ori eu pot sa il prezint pe patru ani, iar Carciumaru pe un an. Daca nu ma lasa in sala, nu ma duc, pentru ca la cum e organizatia nu stiu daca sa-mi manifest sau nu interesul de a intra iar in fluxul muncii politice, mai ales ca m-au mai contactat si altii", a declarat fostul presedinte al PSD Gorj.

"Nu discut cu aurolaci ca Ponta"

Nicolae Mischie a spus ca va decide ce va face in politica in preajma Conferintei Judetene a PSD Gorj si ca nu discuta despre reintrarea sa in PSD decat cu conducerea centrala a partidului. El ii poarta inca pica tanarului Victor Ponta, care l-a atacat in numeroase randuri pentru ca a sifonat imaginea partidului. "Eu nu am ce sa discut cu aurolaci ca Ponta. Cine-i Ponta?", a spus Mischie. Deputatul de Gorj Victor Ponta a replicat ieri ca Mischie este "un capitol inchis pentru PSD" si ca el nu va cobori la nivelul limbajului fostului presedinte pentru a-i da acestuia o replica.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.