Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au hotarat ca dezbaterile asupra bugetului de stat pentru anul viitor sa inceapa imediat dupa alegerile pentru Parlamentul European.
Intre timp, comisiile de specialitate vor analiza textul proiectelor de lege privind bugetul de stat si cel al asigurarilor sociale, in conditiile in care partidele politice si, implicit, parlamentarii, vor intra in campanie electorala. Astfel, conducerile celor doua Camere au decis inclusiv ca proiectele sa intre in dezbaterea plenului reunit pe 27 noiembrie, adica dupa doua zile de la data alegerilor europarlamentare.
Pana atunci, premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va trimite invitatii tuturor formatiunilor parlamentare pentru a negocia sustinerea bugetului pentru anul viitor. Deocamdata, PD a anuntat ca nu va participa la consultari, iar PSD pregateste un proiect propriu de buget.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.