Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Cristian Diaconescu, crede ca partidul trece prin cea mai neagra perioada din epoca postrevolutionara.

Intr-un interviu acordat presei si obtinut de la Diaconescu, purtatorul de cuvant al PSD a declarat ca "din pacate, exista nu doar interes, ci si mijloace de a dinamita relatiile intre diferiti membri ai partidului. in acest moment, asistam la convulsiuni interne pe care nu cred ca le-am mai simtit de la inceputul anilor '90". Diaconescu a spus ca "mai in gluma, mai in serios, daca vom continua pe aceasta linie, ii vom ajuta (pe adversarii PSD care urmaresc sa distruga politic partidul, n.r.)". in opinia acestuia, PSD lasa impresia electoratului "ca suntem in deriva, cand in defensiva, cand facem manevre de atac, uneori apeland la o tactica aberanta si inexplicabila si pentru noi, cei care stam zilnic in Kiseleff. Nu putem continua in aceasta maniera", a spus Cristian Diaconescu.

Apel la intelepciune

Cat despre senatorul PSD Ion Iliescu, care a atacat dur conducerea partidului, Diaconescu a spus ca "are o vasta experienta politica" si ca are certitudinea faptului ca "Domnia Sa are si intelepciunea de a intelege nevoia de unitate in partid". "in aceste momente, partidul se clatina in fata amenintarilor interne si externe", a adaugat purtatorul de cuvant al PSD.

PD-PSD, intoxicare

Cat despre negocierile subterane cu PD, Diaconescu a spus ca "nu a fost incheiat niciun document scris" in acest sens si s-a aratat mirat "ca acest aspect nu este subliniat cu mai multa fermitate de catre conducerea PSD". "Orice discutie privind impartirea posturilor intr-un Guvern care nu exista, nici macar ca idee, ar fi fost o aberatie", a completat purtatorul de cuvant al PSD.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.