Presedintele Partidului Romania Mare (PRM) Corneliu Vadim Tudor si secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, i-au cerut ieri, intr-o scrisoare deschisa, premierului Calin Popescu Tariceanu sa interzica listele suplimentare pentru alegerile euro-parlamentare, deoarece acestea favorizeaza “turismul electoral”.
Reprezentantii PRM cer sefului Executivului sa anuleze si acordarea logisticii necesare pentru euro-scrutin catre firma Net Consulting, avand in vedere ca incredintarea s-a realizat fara licitatie, fiind un lucru ilegal. In scrisoare se precizeaza, de asemenea, ca firma este o “masina de furat”, contribuind la “fraudarea alegerilor din 2004 si a referendumului din anul 2007”. Cele doua solicitari ale PRM au ca scop impiedicarea “fraudei electorale” care se pune la cale pe 25 noiembrie, data la care au loc alegerile pentru Parlamentul European, se arata in scrisoare.Totodata, peremistii au anuntat ca vor sesiza institutiile europene cu privire la aceasta actiune, in spatele careia s-ar afla, spun ei, “Traian Basescu si acolitii sai din PD, care vor sa ofere grupului politic PPE o zestre de cel putin 15 euro-parlamentari, ceea ce e o aberatie”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.