Un complet de trei magistrati de la Curtea de Apel Bucuresti a admis ieri cererea Parchetului General pentru mentinerea in arest a celor doi administratori ai RAFO, Toader Gaureanu si Corneliu Iacobov. Cei doi vor sta dupa gratii cel putin pana pe data de 28 aprilie, atat cat reprezinta noul mandat eliberat de judecatori.

Gaureanu este beneficiarul unei campanii de strangere de semnaturi prin care 1.500 de angajati de pe platforma RAFO Onesti au cerut eliberarea sefului lor. Instanta de judecata a primit un tabel cu aceste semnaturi impreuna cu concluziile avocatului, care s-a straduit sa demonstreze ca Teodor Gaureanu nu prezinta pericol social, nu are antecedente penale si se bucura de o buna reputatie la locul de munca. In cuvantul lui, Corneliu Iacobov a acuzat lipsa de intelegere a procurorilor de la Parchetul General, care nu pricep mecanismele de functionare a economiei de piata. Iacobov a explicat ca locul lui nu este dupa gratii si ca nu putea sa produca un prejudiciu societatii RAFO de vreme ce el este actionarul acestei firme.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.