Liderul PRM a transmis ieri ca formatiunea sa are portile deschise pentru "parlamentarii valorosi" exclusi din PSD si PD, numele academicianului Ravan Theodorescu fiind mentionat cu insistenta, chiar daca C.V. Tudor a precizat ca nu i-a facut o propunere explicita in acest sens.

Vadim Tudor a criticat ieri, conducerea democrata si social-democrata pentru excluderea parlamentarilor vinovati de "delictul de opinie". "PRM anunta ca are usile deschise pentru toti parlamentarii de valoare exclusi din PD si PSD", a transmis C.V. Tudor, dupa cum informeaza NewsIn.

"Avea si PSD-ul asta un academician, valorosul istoric Razvan Theodorescu, si l-a dat afara!". Dar cine l-a exclus pe senatorul Razvan Theodorescu? Liota celor 7 pitici, care tin trena Albei ca Zapada, Mircea Geoana, adica Titus Corlatean, Victor Ponta si alti pigmei ca ei", a precizat Vadim Tudor. El a mentionat insa, ca nu a facut propuneri de inrolare in partidul sau niciunui parlamentar exclus.

Declaratia lui Vadim Tudor survine dupa ce, PSD a decis ieri, retragerea sprijinului politic si demararea procedurilor de excludere pentru Razvan Theodorescu, Ioan Solcanu, Alin Teodorescu si Dan Mihalache pentru declaratii politice. Mircea Geoana, a refuzat sa comenteze daca acelasi lucru se va intampla si cu Ion Iliescu.

Deputatul Liviu Nistoran si senatorul Radu Tarle au fost exclusi de asemenea, ieri, din Presedintele PD, a Emil Boc explicat ca cei doi parlamentari au fost exclusi din cauza votului la motiune si din cauza afirmatiilor la adresa partidului.

Cei doi politicieni, Nistoran si Tarle au declarat, marti, ca nu sunt de acord cu votul in favoarea motiunii, intrucat conducerea nu i-a informat unde va duce acest vot. Tarle nu a participat la vot, in vreme ce Nistoran a votat impotriva motiunii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.