Vicepresedintele PNL Crin Antonescu a declarat, ieri, la Arad, ca PNL nu va da curs "diversiunii" presedintelui Traian Basescu si nu va accepta o alianta cu PD si PLD in cazul adoptarii motiunii de cenzura.
Antonescu a spus ca, in cazul adoptarii motiunii, PNL va intra in opozitie si nu va face guvern cu fostii aliati. "Formula diversionista vehiculata de presedintele Basescu, pe principiul unui guvern PNL-PD-PLD, practic de refacere a fostei Aliante D.A., tine doar de poza pe care presedintele a tinut din nou sa o faca dintr-o postura de lider spiritual al dreptei din Romania", a spus Antonescu. Potrivit lui Radu Berceanu, daca formula PD-PNL-PLD (considerata de ministrul Eugen Nicolaescu drept "masochista") nu are sanse de izbanda, se va merge pe formula guvernului de uniune nationala. In vreme ce liderii PC cred ca de fapt Traian Basescu se pregateste de anticipate, liderii PRM au anuntat ieri ca ar putea vota motiunea in schimbul unui pact pentru un guvern de uniune nationala.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.