Senatorul PSD de Hunedoara, Adrian Paunescu, prezent la alegerile din PSD Petrosani, a criticat dur fostul partid de guvernamant, despre care a afirmat ca nu si-a acceptat radicalii "care spuneau ce se intampla". Liderul fostului partid de guvernamant a apreciat ca esecul PSD la alegeri se datoreaza si faptului ca "s-au imbogatit cativa si a saracit toata Romania, iar parlamentarii au primit si ei ceva ca sa taca. Au fost multe actiuni formale, complicitati cu non-valorile sau valorile negative. Comunitatea nu a mai stiut cine sunt social-democratii si cine sunt ceilalti".

In plus, senatorul Paunescu crede ca partidul nu trebuia confundat cu guvernul. "Consider activitatea partidului... imperfecta. Partidul trebuia sa fie altceva decat guvernul", opineaza senatorul PSD. Si in ceea ce priveste competitia interna, Adrian Paunescu are o parere: "Competitia trebuia sa fie reala, nu bolnava de vanitati marunte. E o atmosfera nepotrivita in partidul nostru la aceasta ora, iar una dintre surse este situatia la nivelul conducerii, care nu trebuia sa se intinda atata".
Paunescu are insa si premonitii: "O sa asistati la iesirea Romaniei in strada, pentru ca sunt catastrofe, pe care noi nu le stim acum".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.