Presedintele PC, Dan Voiculescu, a declarat, sambata, la Baia Mare, ca motiunea de cenzura anuntata de PSD nu are vreo sansa reala sa treaca de votul Parlamentului.
“Social - democratii s-au lasat pacaliti de Traian Basescu. Din nefericire, PSD nu si-a gasit locul de partid adevarat de opozitie si a crezut in combinatiile instrumentate de Basescu. Partidul va suferi o mare dezamagire cand motiunea de cenzura va fi respinsa. Consideram ca respingerea motiunii de cenzura va fi in mare parte un esec si al lui Traian Basescu, pentru ca el a instrumentat din umbra depunerea motiunii de cenzura. Respingerea ei este un esec al lui asa cum este si esecul alegerilor anticipate, care nu vor avea loc, deoarece parlamentarii nu vor alegeri anticipate”, a opinat Dan Voiculescu. Liderul conservator a reiterat ideea conform careia Partidul Conservator va vota impotriva motiunii, deoarece Romania are nevoie de stabilitate si liniste.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.