Clujenii lui Ioan Rus s-au suparat pe conducerea centrala a PSD pentru ca l-a plasat pe Titus Corlatean pe primul loc pe lista pentru alegerile europarlamentare, in locul lui Vasile Puscas.
Presedintele PSD Cluj-Napoca, Remus Lapusan, se declara nemultumit de decizia conducerii partidului de a-l plasa pe secretarul general Titus Corlatean pe primul loc pe lista pentru PE, si nu pe Vasile Puscas. "Noi am fi dorit sa fie Vasile Puscas. Cei de la centru nu s-au tinut de cuvant. Sunt nemultumit, dar asta e
situatia si, daca se ia o decizie a conducerii, cred ca aceasta trebuie respectata", a declarat Lapusan. si Vasile Puscas si-a declarat, ieri, unui post de televiziune, nemultumirea produsa de faptul ca el a fost plasat de-abia pe locul al patrulea pe lista PSD, desi "de cateva luni i se dadusera asigurari" ca el va ocupa prima pozitie. "Acest lucru mi-a produs neplaceri", a spus Puscas, care insa, ulterior a revenit cu un comunicat in care si-a exprimat sprijinul fata de Corlatean.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.