PRM nu va vota motiunea de cenzura si va alege intre varianta de a parasi sala de sedinta sau de a ramane si de a se abtine, a anuntat, astazi, liderul partidului, Corneliu Vadim Tudor, care a calificat demersul pesedist ca fiind "o diversiune smechereasca" a celor care fac jocurile lui Basescu.

"Nu votam motiunea. Fie plecam din sala, fie ramanem, dar nu votam", a anuntat astazi, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. El a sustinut ca detine informatii potrivit carora 70 din deputatii PSD si mai mult de jumatate din senatori nu vor vota sau vor vota impotriva motiunii". „Sa nu se bazeze pe cele 45 de voturi, din partea noastra”, a transmis liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a reluat teza partidului, potrivit careia "un guvern de uniune nationala ar limpezi lucrurile", insa a indicat faptul ca PRM nu este dorit intr-un astfel de Executiv pentru ca ar putea avea acces la documentele guvernamentale.

Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat, miercuri, la finalul CEX, ca in urma votului din cadrul reuniunii acestui partid, s-a decis ca motiunea de cenzura initiata de PSD sa fie depusa luni, 24 septembrie, informeaza NewsIn.

Geoana a precizat ca votul a fost covarsitor in favoarea depunerii motiunii de cenzura, singurii care s-au abtinut au fost presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, si presedintele filialei PSD Bistrita-Nasaud, Viorel Pupeza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.