Decizia celor 12 consilieri de a demisiona, a fost validata intr-o sedinta a Comitetului Executiv al PSD Bucuresti. Marian Vanghelie, a interpretat aceasta actiune, drept "o hotarare majora" luata pentru cetatenii bucuresteni chiar de Ziua Capitalei.

Cei 12 consilieri ai PSD au demisionat astazi, din Consiliul General al Municipiului Bucuresti, dupa ce l-au acuzat pe primarul general, Adriean Videanu, de „escrocherii, magarii si coruptie”.

PSD nu va numi alti consilieri, insa celelalte partide au posibilitatea prin lege sa propuna inlocuitori, a explicat totodata Vanghelie. Acesta a mai aratat ca formatiunea doreste prin acest gest sa nu fie asociata cu "hotiile Consiliului General al PD". "Figuratie nu mai dorim sa facem, vom participa doar ca observatori, oricum nu aveam nicio putere", a adaugat primarul de la sectorul cinci.

Marian Vanghelie a transformat anuntul demisiei celor 12 intr-un atac furibund la adresa primarului general, prin declaratii soc. Vanghelie l-a etichetat pe Videanu drept "stindardul coruptiei din Romania", "baiatul asta de la Teleorman, care are o problema si trebuie sa mearga la Spitalul noua", informeaza NewsIn.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.